Octavia trzyma cenę

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lukasiasty
    Ambiente
    • 2010
    • 198
    • Volkswagen

howard, a ile zapłacileś za tą OII w salonie i kiedy to było ?
    Było szybkie
    2.0 TDI BKD 177km/402Nm by Aligator
    CITROEN C5 III TOURER EXCLUSIVE
    163HDI HYDRACTIVE 3+
    Jest wycieczkowóz
    VW Sharan 7n 2.0TDI 170km DSG

Komentarz

• howard
      Rider
      • 2014
      • 255

lukasiasty, w 2012 we wrześniu 55 tyś
      Póki się nie psuje nie ma co narzekać i szukać problemów :-)

Komentarz

• iiii1981
        Drive
        • 2015
        • 46

Nawet dzwoniłem do Ciebie z Łodzi w sprawie tej ślicznotki. Gratuluję sprzedaży. Świetny interes. Byłem tym pierwszym, któremu proponowałeś za 46.000 zł. Ale nie ma tego złego. 8 maja kupiliśmy naszego szkodnika. Ten sam rocznik i wyposażenie plus BOLERO. Czarne OII KOMBI 1.6. MPI + LPG. za 39.950 zł. Fajny miałeś przebieg mój ma 41.000 km.
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...459813#1459813

Komentarz

• daneczek76
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 3642
          • Toyota

no proszę Octavia trzyma cenę a w reklamie mówili że Toyota :szeroki_usmiech
          [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• iiii1981
            Drive
            • 2015
            • 46

Słuchajcie, koledzy. Od 6 miesięcy szukałem szkodnika. Oglądam, patrzę, szukam. Chciałem takie jak kupiłem czyli Czarne OII KOMBI 1.6. MPI + LPG, 2012 max 45.000 przelatane. Nie jestem z tych, którzy uważają, że jak był wymieniany element to już trup. Słuchajcie, nic nie było oprócz szkodnika od howarda, który straszenie mnie nęcił, ale nie stać mnie było, ale ten przebieg 18.000 miód. Nic nie było. 27 kwietnia z obowiązku wchodzę na oto moto patczę i nie wierzę taka jak szukam. Ogłoszenie z 17.07. dzwoniłem 17.27, dzwonie i umawiam się. Jestem na miejscu o 19. oglądam czujnik w rączkę :lol: i lecę go godzinę, a właściciel nic. jeszcze mi wszystko otwiera żebym se polatał. :wink: Mówię coś jest nie tak taki pewny. mhm. Tydzień później szkodnik jest mój. Chcę kupić do niego tylko alumenium 15 Szkody. PS jakby ktoś miał na sprzedaż wezmę i tyle. W weekend kupiłem MOTULA 5W 30 - 8100 C+, MANNA do kabiny 2939 CUM, FILTRONA 370/4(uwaga wycofano już bez czwórki - nie ma w interku już) oraz A 526/1. Wziąłem sie za wymianę osobiście. Ale się cieszyłem jak dziecko, . No i kasowanie inspekcji. i wurst w klimkę. Nie było smrodku ale łatwiej zapobiegać niż walczyć. Zrobiłem już 1000 km. Ale jestem zadowolony. Jak dziecko.

Komentarz

• howard
              Rider
              • 2014
              • 255

iiii1981, gratulacje zakupu. No szkoda, że nie kupiłeś :szeroki_usmiech. Ja kupiłem 2013 FL Kombi wersja Ambiente plus kilka dodatków z 48 tyś km przebiegu. Widzę różnicę między moją z 18 a ty prawie 50 przebiegu i bardziej "zniszczona", ale tym się pochwalę w showroomie.

Komentarz

• iiii1981
                Drive
                • 2015
                • 46

howard, A jeśli mogę, zapytać. Miałeś fajne auto. A kupiłeś z tego co zrozumiałem używane od kogoś? A i jeszcze jedno zdradź proszę z jakim motorem kupiłeś. Ps. Muszę przyznać, że ten przebieg na mnie straszenie działał, ale cena też kosmos. Nie to, że nie warta, bo sam też zapłaciłem niewiele mniej, ale wiesz te parę 6.000 zł miałem na wszystkie opłaty. Trochę żałuje, chciałem ją chociaż obejrzeć. Niestety wtedy gdy się umówiliśmy na oglądanie, za co przepraszam nie skończyłem pracę po trzech dobach. :cry: i dałem już rady przyjechać. Szczerze jednak gratuluje sprzedaży, fajnie że ktoś docenił że miałeś takie auto. Chciałem się jeszcze z Tobą potargować, ale pewnie do 44 byś nie zszedł. :szeroki_usmiech

Komentarz

• howard
                  Rider
                  • 2014
                  • 255

Potrzebowałem przede wszystkim Kombi (jazda z boxem na wakacje juz mnie męczyła :-) mam dwójkę dzieci). Silnik dokładnie ten sam + LPG (też landi) tyle że auto po FL i wersja Ambiente z kilkoma dodatkami. Auto pewne bo od znajomej kupiła nowe (tym razem Toyote). Sprzedaje auta co dwa lata jak się skończy gwarancja. Teraz w sumie pewnie za 3 bo na Toyotę jest 3 lata. Tylko piszę, że nie do końca zadbana. fakt, że serwisowana i nic się nie dzieje tylko jak by to ująć trochę brudno po prostu do wyczyszczenia olej rozlany w bagażniku (bo jej się wylał bo nie dokręciła nakrętki, u mnie oryginalne dywaniki praktycznie nie nosiły śladów zużycia a w tej nowej są przetarte na wylot ) itd, na szczęście to tylko kosmetyczne rzeczy. Tylko moja była w super stanie nie tylko mechanicznym ale i estetycznym a ta ma trochę "niedociągnieć" nadrabia Kombi i wyposażeniem.

Komentarz

• iiii1981
                    Drive
                    • 2015
                    • 46

howard, Zapytałbym ile ale się wstydzę. heheh. jeszcze na tych dwóch świetny interes zrobiłeś. I dobrze. :lol:

Komentarz

Pracuję...